Thursday, 14 February 2013

Ubat Rambut Gugur Paling Mujarab!

Assalamualaikum..

Hai kawan-kawan, ada berita baik kepada sesiapa yang mengalamai rambut gugur. Sebab saya dah mencubanya. Alhamdulillah, memang berkesan! 


Produk Keluaran Tropica Bioherb Industries

Ini kepunyaan saya dan suami. Baru je beli kat Din Collection,  Kuala Terengganu.
Sebelum ni saya hanya mencuba krim rambutnya saja. Tu pun dah ada perubahan ketara. Kalau sebelum guna produk ni rambut gugur 10 urat, lepas guna adalah dalam 5 urat yang gugur. Kebetulan Ahad baru-baru ni saya pergi ke Kuala Terengganu, jadi terus singgah kat Din Collection. Niat di hati nak beli sebotol lagi krim rambut buat spare sebelum habis. Tapi berkenan pulak kat syampu dan serumnya sekali.

Kali pertama guna syampu dengan serum tu memang dah ada perubahan yang ketara. Rambut gugur dalam 2,3 urat je. Biar betol! Syukur Alhamdulillah tak tension dah memikirkan kepala akan botak. Dan tak perlu nak ikat rambut 24jam dah sebab tak nak rambut bersepah dalam rumah.

Apapun ia amat berbaloi dengan wang anda. Tak ada guna beli produk murah tetapi tidak berkesan. Untuk membelinya secara online sila lawati www.rawatrambutgugur.com. InsyaAllah barang akan sampai dalam masa 2 hari. Mudah dan cepat!




Ok, selamat mencuba.


Thanks for reading..

3 comments:

Aku Penghibur said...

wahhh boleh guna nie untuk rambut abng acik

Mieza Jhaa K said...

Ada masalah jgk ke? masalah lain pn boleh guna jgk.. Berkaitan dgn rambut saja la abg penghibur

Hafifeeomar Sony said...

alam

Saya ada produk mengatasi keguguran rambut yang terbaik kerana

1. Produk keluaran tempatan berasaskan herba (tanpa bau herba)
2. Diiktiraf HALAL dan duanugerahkan sijil Good Manufacturing Product (GMP)
3. Mempunyai pusat rawatan sendiri di Puchong Utama (sebarang masalah boleh merujuk terus dengan kami)
4. Harga rawatan dan produk yang sangat munasabah (bawah RM1000 untuk keseluruhan 10 sesi)
5. Kami hantar terus ke rumah anda (pos)
6. Testimonial pengguna yang berjaya
7. Hadiah misteri (sila nyatakan anda mendapat info ini dari blog ini)

Fifee
0177020178
whatsapp 0167450303