Saturday, 16 March 2013

Segmen: Featured Me on Bubbly?


Bloggies... may I catch your attention? ^_^... Segmen ni inspired by Kak Mia Liana sebab... saya gunakan coding HTML sahaja untuk uols join...macam Kak Mia buat... supaya mudah dan senang dan cepat... 

Segmen: Featured Me on Bubbly? adalah 1 segmen di mana ianya merupakan 1 lagi segmen untuk semua blogger blogwalking, follow dan berkenalan sesama kita... Bukan untuk saya sahaja...tapi untuk semua juga... Get to know each other giteww... Jujur ek? Dah join kena blogwalking ke blog peserta2 lain... Hopefully, dapatlah support dan sambutan dari uols... 

Segmen ini bermula dari 5.00 petang 16 Mac 2013 sehingga 5.00 petang 23 Mac 2013. 

Syarat2?
  1. Follow blog Farah's Bubblynotes, Add to Circle Google +Farah Waheda Wahid.
  2. Buat entri bertajuk Segmen: Featured Me on Bubbly?
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste-kan ke dalam ruangan HTML dan publish. Untuk copy sila highlight semua coding, tekan Ctrl + C serentak dan paste ke ruangan HTML anda yer? 
  4. Tinggalkan URL uols dalam kotak komen di bawah. 

Pemilihan Pemenang Segmen:
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang akan menjadi Featured Blogger di Bubblynotes di dalam entri yang akan di-up-kan pada hari Isnin dan Jumaat setiap minggu. 
Jom join? ^_^... I wanna get to know uols better... 

20 comments:

Seneorita Baharin said...

Yeahh akak pong join2 jgk, gimme10! hee..Selamat bersegmen akak syg! :D

Farah Waheda Wahid said...

thanks sayang sebab sudi join segmen akak... nanti cek yer your link akak update...

Mieza Jhaa K said...

Teramatlah senang..hehe...semoga kita sama2 menang ye dik.. ∩__∩

Mieza Jhaa K said...

Orait...sama2

Iema Gurlz said...

hye
dtg dr segmen yg same ^^
http://iema90.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

[PCL] said...

join segmen sama..thanks , membalas kunjungan anda.

Remy hazza said...

gud luck!!! remy pun dah join.....

Diana Azis said...

Singgah dari segmen yang sama :)

http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Hanis Masturina said...

Assalamualaikum =D Dari segmen sama. done follow ! http://coretanku-anismasrina.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Hasri Anis said...

selamat bersegmen ye kak ^^

Anis Anisa said...

singgah dr segmen yg sama :)

http://anisanisa33.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Adilah Asari said...

good luck http://misteriomuchacha.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

anis suryanie said...

http://wanisuryanie.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

anis dtg bw and follow kat cni.. salam kenal dear :)

Nory Zoulkefle said...

salam kenal...

dari segmen yg sama..

alang2 singgah sini, nory follow terus =)

http://noryzoulkefle.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Bonda Qalish said...

Salam..dari segmen yang sama..done follow.

http://bondaqalish.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

ayut said...

BW sini pulak..fuhhh..bpeluh dh smpi sini..hihihi..salam kenal yer...jom la kenal2x kita pulak :) http://akuayut.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Deqla Manjew said...

assalamualaikum.. singgah dari segmen yg sama... dah follow sini...jom follow balik.. ^_^

http://norumara.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly_6883.html

Mimie Najib said...

assalamualaikum/salam sejahtera..
saya datang berkunjung dari segmen yang sama.. ^_^
kalau sudi singgah la sini ye.. salam kenalan kembali..

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

follow ~

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow. jemput singgah ke blog.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Mia Liana said...

salam.. mia singgah dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html