Wednesday, 10 April 2013

Wordless Wednesday : Laughter

Assalamualaikum

Ni nak perli diri sendiri..Sebab suka sangat ketawa sorang-sorang dalam kereta gara-gara DJ radio buat lawak..



Kalau teringat kisah lucu dengan kawan-kawan pun ketawa sorang-sorang jugak.. Tak pepasal. Pastu adik tanya "kenapa Kak Jhaa??".. "Tu kambing tepi jalan lucu sangat.. " .. "Mana-mana? Mana kambing tu?"... "Alaa dah lari..adik lambat tengok sangat"... ^___^


Thank you for reading my entry!

23 comments:

Aku Penghibur said...

hehehehee wahh ketawa sokmo.. :)

Bin Muhammad said...

Ada ke yg ketawa tanpa sebab? Org gila pun ketawa sebab dia gila...hehe

Mieza Jhaa K said...

Harus la Acik...kan awet muda ketawa tu..kulit muka jadi tegang jee..hahhaa

Mieza Jhaa K said...

betol jugak eh..hahahaaha lawak2..

boni kacak said...

hahaha.. saya pulak kalau tgh marah tiba2 boleh gelak.macam mana tu?hehhee

Mieza Jhaa K said...

oii Abg Boni..macam sama je kita punya sikap...bila nak marah sgt nak terketawa plk..sbb entah laa.. geli hati kot dgn perkara tu...kihkih

Seneorita Baharin said...

ehehhheh, kalo ada anugerah ketawa mmg dapat kak akak la kan..yg still igt lg sampai skrg cite ayah sedara akak dgn moto die, hehehe, n yg lg satu time dekat gajah tu, gelak sampai terdudukk! bhahhahhhahahahaah :D

Mieza Jhaa K said...

Citer pasal paksdara akak tu kalau versi kelantannya lebih lucu...ada yg terkencing dlm seluar kot..haha... oit..gajah2..ishh xsangka kan gajah pn bahaya jgk..haha

Sbnrnya akak ada byk lagi kisah lucu..takut nk criter nnti Anie ketawa xhenti..

Remy hazza said...

ketawa itu penawar duka........

Mieza Jhaa K said...

Ye benar2..xsuka sedih2..

adzairdawati makdara said...

ketawa dapat mengubat lara di hati hehe

Aku Penghibur said...

awet muda la ni yer.. actually jha umur berapa ?? nampak muda la.. bertanya sambil berguling guling.

Nurul Aini said...

hehehe..betul kak..Sebenarnya teringat kisah dulu..hehe..itu yang gelak seorang2 tu..kihkih.

Hatimi Tahirruddin said...

kalau nak gelak sorg2 jgn sampai org lain nampak....hehehe

waddah jannah said...

ketawa x ajak ...ahhhaha...
adik akak percya jugak apa yang akak ckp..
waduuhh.. gimana ini..ahahah

Mieza Jhaa K said...

Alahaii...25hb April ni masuk 27 okaaayy...hehehe....Jadi Acik lebih muda dari saya laaa...hahah

Mieza Jhaa K said...

Jadi ketawa la banyak2 makk.. ^___^

Mieza Jhaa K said...

Kenapa la memori akak ni suka betol teringat kisah lucu...pastu ketawa la sorng2..

Mieza Jhaa K said...

Memang kena control la..malu i..hehe

Mieza Jhaa K said...

Dia memang macam tu..orang kata spiderman wujud pun dia percaya jgk..

Lynn Munir said...

Kalau dah memang semulajadi suka ketawa macamana pulak ?

Mieza Jhaa K said...

Saya mmg keturunan suka ketawa..haha

Remy hazza said...

setuju.....
ketawa biar bersebab tau!!!!