Monday, 8 April 2013

ABPBH 2013 Yang Seksi

Assalamualaikum


Hmm amat kecewa dengan sikap dan pemakaian artis sekarang. Teruk tahap tak boleh ajar dah. Pakaian melampau-lampau seksa saya tengok. Bila orang tegur dia kata jangan jaga tepi kain orang.. kubur masing-masing. Melucukan ada jugak yang tiru gaya Lady Gaga yang peliks tu. Kesian bila artis kita dah mula meniru gaya artis-artis luar untuk glamour la kononnya.. ketat terkepit-kepit. Cantik ke macam tu?



Apa pun tahniah Shaheizy Sam atas kemenangan kali ke-2 sebagai Bintang Paling Popular.

Sebelum tu jom kita bergelak ketawa dengan lawak habis dari Johan ni.. Johan Parody Sayang ABPBH 2013





~ Sesiapa yang tak sempat tengok semalam boleh TONTON ONLINE..~


Thank you for reading my entry!

32 comments:

Carlos Santiago said...

Lady gaga yg haktuiii...

tenku butang said...

he3.. macam2 gaya depa ni.. x paham.. tp bab johan parody lagi sayang.. memang lawokkk!

Aku Penghibur said...

wow dasyat ..acik tak tengok apbh nie... tak minat... hehehehhe walaupon acik sendri dalam dunia media mmg tak di nafikan artis kita sudah berani dan cuba meneiru 100 peratus cm orang barat

Mieza Jhaa K said...

Ishh..melampau lampau Didi ni

Mieza Jhaa K said...

Ketawa terbahak-bahak tgk dia menggelupur atas kerusi

Bin Muhammad said...

Dasatnya! Fesyen apa tu! Kelainan utk tarikan dan berjaya menarik Meiza utk masukkan dlm entri...hehe dan saya melihatnya. Kan dah tambah saham...huhu

Mieza Jhaa K said...

xminat jgk..dulu langsung xtgk..tp disebabkan terpampang dpn mata sambil berblog..tgk la jgk.. mmg terukkan artis skrg.

Mieza Jhaa K said...

Tajuk hot pagi ni..kikih

Seneorita Baharin said...

tu laa ta sanggup tengokkk..huhu..dunia akhir zaman mcm tu la kan akak..sedihh..semoga diorg semua diberi petunjuk dan hidayah daripadaNya...aamiin..

btw, yg parodi johan tu mmg terbaekk lah! hahahah..gelak guling2.. :D

Hasri Anis said...

macam2 yg jadi sekarang.. yg menyeksakan tu jugak yg nak ditiru..

~doa hidayah buat mereka ^_^

Remy hazza said...

lady gagah malaysia tu kekadang terlebih over sangat........

Mieza Jhaa K said...

Tp syukurlah sebab dah ramai artis yang berubah sejak akhir-akhir ni..

Haha..akak pun memang tergelak tahap maksimum time dia menggelupur tu

Mieza Jhaa K said...

Semoga mereka diberi hidayah..

Mieza Jhaa K said...

Lady gagal laa...hehe

Anonymous said...

sgt jijik tiru lawak org len.

Zaza said...

tak tahu dah nak cakap artis sekarang...hurmmm

Syazlihani Saadon said...

tindakan paling menyedihkan kalau nak dapatkan perhatian orang lain...
dahsyat betul manusia zaman skarang ni... :(

Mieza Jhaa K said...

Haha

Mieza Jhaa K said...

Jelik artis skarang kan...

Mieza Jhaa K said...

Mungkin dia ikut tema...tp berpada pada la..

Iha Zaliza said...

iha pun ikutkan xnak tgk jugak, tapi kebetulan malam tu ada makan besar dgn family, jadi secara tak lgsg kita pun dok tgk sampai habis.. memang kelakau sokmo la tang johan tu kan.. bab pakaian artis zaman skrg no comment, nanti ada yg kata 'seksi itu hak saya', tetttt..

jobek dohako said...

INGAT BAWAK KOTAK UNDI KAT ATAS KEPALA

solehah said...

pakai ketat2 tak pikir ke aurat ??
#zaman dah nak kiamat !!!

Raudzah Zahari said...

Suka Johan..so cute that parody...

Hatimi Tahirruddin said...

artis biasalah...pereka fesyen pon hal jugak....kalau si artis tak nak pakai mula la diorg akan ckp artis tu diva la demand la dan sebagainya....

Mieza Jhaa K said...

Haha... seksi itu hak saya ekk?... kikiki
Bestnya kumpul2 semua family...~>_<~

Mieza Jhaa K said...

Hahaha...kotak undi?? Haha...lucuu

Mieza Jhaa K said...

Xreti malu dh mereka kn...sbb dh biasa mcm tu...

Mieza Jhaa K said...

SElamba je dia melawak...lawakk habis

Mieza Jhaa K said...

Yee benar...pereka pn berdosa jgk... mcm Siti Nurhaliza la... demand bab pakaian...kihkih... tgk Siti skrg... jauh maju dr mereka yg seksi..

Nurul Aini said...

Hehe..inilah dia entry yang menyebabkan trafic akak mendadak-dadak naik ye kak..heee

Ermm..tak tahu nak cakap lah..peliklah tengok sesetengah artis Malaysia ni. Nama melayu, islam tapi pakaian mengalahkan yang bukan islam..Malu saya bila kawan2 bukan islam tanya. Moga mereka berubah dan peringatan untuk diri saya juga yang mungkin di bolak-balikkan iman.

Anonymous said...

Johan trbaek la..fuhh...