Friday, 15 February 2013

PageRank 3

Assalamualaikum blogger-blogger dan pembaca-pembaca sekalian

Pagi ni buka je blog saya tengok kat cbox ada jejak dari PokCik.. Jadi saya pun start kereta pergi jalan-jalan ke rumah PokCik tersebut. Saya fikir mungkin dia seorang guru sebab popular post dia banyak berkaitan dengan pendidikan. 

PokCik menjemput saya ke blognya 
*Eh Dr.Fuh tanya kat mana saya letak blog dia? Err kat hati saya kot. 
Hehehe 
Ni dia blog PokCik. DIHUJUNG PEN.
Masa tengah belek-belek tengok entry-entry menarik maka saya pun terpandang la entry yang bertajuk SENARAI BLOGGER PAGERANK 3. Wau! Entry macam ni memang menarik perhatian sesiapa sajakan. Pasti korang semua nak tahu jugak blog siapa yang dah glemer setakat ni. Eee jeles betol dengan diorang. Nak jugak tergolong dalam golongan tu. 

Blog pertama yang tersenarai ialah http://akubiomed.com. Apa lagi, terus start kereta pergi ke blog akubiomed pulak. Maka disini la bermulanya kenapa saya buat entry tentang pagerank ni. 

Nampak tak pagerank tool yang saya dah bulatkan tu?

Kat blog akubiomed ni la saya terpandang Page Rank Tool. Jadi anda boleh check tahap blog anda sekarang adakah dah mencapai tahap glemer macam blog Fatin Liyana tu. Apa lagi dengan sukacitanya saya pun try la check. Manalah tahukan. Hahaha angan-angan Mat Jenin.

Jeng jeng jeng!

Haa tu dia resultnya. Hahaha berangan la kau Mieza Jhaa K!


Tq 4 reading my entry!

8 comments:

Ridzwan Mohamed said...

takpe...lame2 glamour la ni

Mieza Jhaa K said...

Adeh malunyaa

krole said...

huhuhu...xpe2 blogging bknnya semua kerna tu...kalo entri berkualiti dan mmpunyai pmbaca setia itu lagi best~

Mieza Jhaa K said...

Betol jgk tu awak..sedang berusaha jadi blogger terbaeekkk ni..

Aku Penghibur said...

ala x pe ..blog acik nie pon PR rendah

Mieza Jhaa K said...

Kite xkisah pon pasal PR2 ni kan? hehe

*tp berangan la jgk

potia casadelarossa said...

tak menahan... wpun citer pasal pr3 menarik olahan entry awk ni... terbaik la... gaya dari isi blog ni awk mesti seorg yg lawak.. ekeke
seperkara lg klu nak org komen kat blog sila buat verify code kat ruang komen... mentabah sy 14 ratus isi code tu asyik salah je haha

Mieza Jhaa K said...

Oppss..hehe..nnti i setting balik.. terlepasss pandang letuu