Wednesday, 4 February 2015

Teddy Bear Cake

 Kek Teddy Bear

Masa buat kek ni fikiran saya ligat berimaginasi. Macam mana nak buat kek teddy bear yang sebiji macam teddy bear? Nampak lembut dan rasa nak peluk gitu.. Haa maka terhasil la kek teaddy bear ni yang agak menerujakan. Sebenarnya tak susah mana pun.. asalkan ada minat, keyakinan, dan kesungguhan untuk menghasilkan sesuatu yang cantik. 

Suka sangat customer dapat kek ni.. cantik dan sedap katanya. Alhamdulillah.


Esok ada sebiji lagi kek teddy bear yang lebih comel.. InsyaAllah.



11 comments:

Maria Firdz said...

Cntiknya.... Syg pula nk makan..

Teena Tna said...

Wow, nampak real. Langsung tak terfikir ada kek macam ni...

adarain said...

Teddy bear ni macam berbulu-bulu padahal kek. sangat kreatif.

PeRdU cINta said...

Alhamdulillah..peroleh rezeki dengan anugerah bakat yang ada..dan tanpa disedari rezeki pahala kerana membuat insan lain gembira.,seronok PC tengok..suka sangat..

Qaseh Vee said...

mcm mana mieza buat bulu tu . kreatif betul ...

Hafiza AizZawa said...

cantiknye.. menjadi betui bear tu...

Dzureen Darwis said...

Wah. cantiknya. saya teringin nak blaja design kek ni kak

puteri airyn said...

Cantik dan menarik kek Teddy Bear tu.. :)

Syafiq Specki said...

SALAM DAN HI , ANDA BERADA DI SENARAI TAGGING SAYA UNTUK MENYERTAI 'IPHONE 5S GIVEAWAY BY SYAFIQ SPECKI' JEMPUT SERTAI DAN MENANGI HADIAH LUMAYAN INI . ---> KLIK SINI UNTUK SERTAI<---

Aisya A. said...

cantiknyaaa. mcm mana nak makan mcm ni? hehehe

Mrs Yatie said...

Cantiknya! tadi kena tengok betul² samada kek ke apa. Serius mcm real! ;)

hi dear ;)
jemput join iPhone 5S GA ya :)