Tuesday, 5 March 2013

Blog Berserabut

Assalamualaikum

Aduh waduh sakit mata pening nak pitam dan sebagainya. Adik, jangan la letak banyak sangat widget cute miut kat blog tu. Pening kepala akak, nak komen pun terpaksa menunduk kepala dan scroll atas bawak nak elak dari terkomen kat atas widget. Tulisan pulak bukan main seksi dan slim lagi. Kecik mato mato den kecik lagi jiwo ni nak eja satu persatu. So, macam mana akak dan readers lain nak blogwalking kalau mood orang lain tidak dijaga. Jangan kerana mood kita sebegitu habis blogger merana. Apa apa pun pendapat dan minat orang dewasa dengan remaja memanglah berbeza. 

*Ada yang letak muzik sedih pilu giler sampai saya menangis sambil blogwalking! 


Kuat membebel eh. Ikat mulut nah ko dok diam diam.

Tq 4 reading my entry!

11 comments:

Aku Penghibur said...

hehhhehehehe terasa sekejap ... tentang muzik pilu tu :) hehehee

Seneorita Baharin said...

hehe, chomel je akak, siap ikat mulut lg kan..hihi..tp betol ckp akak..
btw, akak di tag.heee

http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/03/segment-mati-kutu.html

Nurul Aini said...

hehe..cantiklah akak. erm..kalau bab muzik tu, kalau yang senang di cari dan mudah nak tutup tak apa. Buatnya yang tak ada..blogwalking malam2, terkejut jantung saya kak..hehe.

Hasri Anis said...

hanya mampu (:

Mieza Jhaa K said...

Hehe.. Eh apa tu.. tak sabar nak tahu..kejap lagi akak pergi

Mieza Jhaa K said...

Eh jangan begitu.. Blog Acik saya suka. But, blog orang lain jeeee..hehehe

Mieza Jhaa K said...

Betol dik..tapi biasa akak off je sound laptop senang citer. Pasal widget yang keterlaluan ni yang sedikit rumit.

Mieza Jhaa K said...

Sama la kita.. :)

Nurul Aini said...

Samalah kak..mula2 tahan..lama2 off ye sound untuk browser ni.

Ieta Mat Saad said...

Betul tu, blog remaja ni mcm2... nak follow pun takut je rsnya bila dah terlalu serabut n dgn lagu plak kdgkala ada yg mnyeramkan pun ada. sobar je le... Blog akak penuh widget ke? Jom join segmen akak http://ieta-myblog.blogspot.com/2013/02/segmen-komen-cadang-blog-ieta.html

Aku Penghibur said...

cewahhh :)