Tuesday, 5 March 2013

Segment (tambah follower) Versi MATI KUTU - PPP

Assalamualaikum

Sesi bersegmen lagi. Sesaja je ni sebab takder kerja kan. Teringin pulak nak join segmen yang nampak susah sikit (sebab kena buat entry). Tapi kacang je ni.. karangan tingkatan 5 susah lagi kot. 

Hah.. apa punya segmen ni? MATI KUTU? Mungkin bermaksud sia-sia je join segmen ni jika tak ikut syarat. Hahaha

Ok, KLiK banner untuk join. 


Eh siapa pulak mereka berdua kat atas tu? Bukan main syok lagi posing mengalahkan model antarabangsa. Oo si lelaki bernama Umar rupanya. Yang perempuan tu pulak pemilik blog yang mengasaskan segmen mati kutu ni la wei. Orang panggil dia PPP. Err pengatpulutpisang? Bukan la, tu singkatan untuk paripariputih. Hmm..mungkin dia seorang yang berkulit putih melepak. Tapi apa kaitan dan apa pulak hubungan mereka berdua ni? Ahh peduli apa hal orang. Sibuk je lah.

Korang tahu ke apa maksud SEKEH yang PP cakap tu? Bukan penampar or cubitan. But, ia adalah sebuah ketukan jarak dekat menggunakan buku lima! Alaa..yang selalu cikgu bagi kat sekolah tu time tak siap kerja sekolah. Sedap jugak penangannya. Macam pengat pisang. 

Walawei..silap hari bulan si Umar tu boleh mati kutu dibuat sup oleh PPP. 

***************
Disini saya nak tag tiga orang rakan saya iaitu Goku, GohanGoten sebagai syarat syarat sah game ni. Jom kita pakat pakat join.


Tq 4 reading my entry!

7 comments:

Nurul Aini said...

Hehehe..goten..comel. Terima kasih tag kak. InsyaAllah nanti saya join ye.

p.s: Hari jadi akak bila? ^___^

Seneorita Baharin said...

hehehee, buat sup kutu pon sedap gak kan akak, mama PPP mohon buat sup kutu bg abg umar makang...haha.. :D

Mieza Jhaa K said...

Hehe.. besday akak 25hb4.. ee xsabar nk tggu dpt hadiah ni...

Mieza Jhaa K said...

Jom kita pakat makang sup kutuu.. haha

paripariputih said...

wah....dasat gak budak ni hahahah mekaceh le ko join kan.. nnti jan lupa weh gambar ko... tak camner ko nak enterprame lam video tu nnti la la lalala

Mieza Jhaa K said...

Dah hantar..kuikui..gambar cepat bebenor..hehe

Seneorita Baharin said...

AHhahahahaa... :D