Thursday, 7 March 2013

Ingin Ku Miliki..

Assalamualaikum

Sesuatu yang saya perlukan dan ingin memilikinya segera. Hope, ada orang nak hadiahkan. Hikk

 Sebagai seorang ahli perniagaan kek yang berjaya, oven yang lebih besar, canggih dan berkualiti amat diperlukan. 

Dan sebagai seorang blogger serta surirumah yang suka melihat keindahan alam dan sesuatu, kamera amat amatlah penting. Setiap masa dan kemana saja saya pergi kamera sentiasa ditangan. Namun ia hanyalah kamera hp yang tidak sebaik dslr *seperti yang tertera dalam oven kat atas tu. 

*Mr.K, birthday *&^% tak lama lagi tau. Heheheheheehehehehehehehehehehe


Thanks 4 reading my entry!

14 comments:

Nurul Aini said...

Alamak, tak dapat lagi lah nak hadiahkan untuk akak..hehe..saya tak kerja lagi. Kena tunggu habis belajor dulu ler.

Mieza Jhaa K said...

Hadiah gambar je lah kan.. beli kat kedai google..hihi

Remy hazza said...

he3...baru nak suruh akak shopping kat google......he3

Aku Penghibur said...

wow ... x dpt nk bg yg original .. yg mainan boleh x ?

Mieza Jhaa K said...

Mmg cantik pemandangan kt kedai google.. semua lawa2.. klu lah akak ada magic ╮(╯▽╰)╭

Mieza Jhaa K said...

Haha dulu masa kecik pernah main menikam kt kedai runcit..last2 dpt kamera plastik..

Azuria Abdullah said...

Mieza ade bt bisnes kek ke..sy pon surirumah jgk..

Mieza Jhaa K said...

Ada..jual secara kecil kecilan je.. ~>_<~

Bestkan jadi surirumah berhemah ╮(╯▽╰)╭╮(╯▽╰)╭

lady scooter said...

serupalah... takde dslr.. tapi selalu berangan kononnya hp tu macam DSLR..ha3

Iha Zaliza said...

iha cuma mampu taip DSLR sahaja.. beli memang tak la.. hehe..

Mieza Jhaa K said...

Eee suka betol baca entry kt blog akak td..hebat! Thanks sudi dtg..

Mieza Jhaa K said...

Kahkahkah..iha ni mmg lucu la..entry iha pn lawak2 rr...

nini said...

insyaAllah bila ada impian......nanti akan jadi kenyataan selalulah buat nlp...=D

Mieza Jhaa K said...

InsyaAllah... heheh