Wednesday, 27 March 2013

Wordless Wednesday : Seorang Ulama dan Dunia Photografer

Assalamualaikum..

Kagum dan minat betol dengan Ustaz Azhar.. Caranya, ceramahnya, perwatakannya, malah hobinya juga. Jom layan gambar-gambar menarik dari Ustaz Azhar kita.

Sape suka kucing? Kucing ni minta makan masa ambe di kedai makan norazila kola ibai..

 Andaikata ketuaan boleh diubati.. ramailah doktor menjadi jutawan.

 Seindah manapun hari yang telah kita lalui, ia tidak akan muncul lagi..

 Angry bird... :)

 Masa keseorangan adalah masa terbaik untuk mendekatkan diri dengan Allah S.W.T..

 Kuba dan angry bird.. 

Saintis berpendapat mungkin semut hanya guna semburan kimia untuk berkomunikasi.. tetapi orang Islam tahu semut antara haiwan yang boleh bercakap mengeluarkan suara..

Lengoh weh.. baru abih khijer..


Thank You..

20 comments:

Aku Penghibur said...

kan :) mmg respect dengan UAI .. serba boleh dan berbakat

Bin Muhammad said...

Memang class hasil shot UAI ni... Teknik dan angle gambar yang memang hasil dari seorang pro photographer.

Seneorita Baharin said...

chantek2 gambo yg ditangkap kan akak..n dgn ayat2 die tu lg, mmg nice lah :)

Mieza Jhaa K said...

Suka dgr ceramah dia...pastu ketawa terbahak2..lebih best dari maharaja lawak kot

Mieza Jhaa K said...

Tak sangkakan Ustaz Azhar ni mmg pro dalam bidang ni..

Mieza Jhaa K said...

Dia menyampaikan dakwah melalui byk cara yg buat kita tertarik.. ramai anak muda sukakan dia.. kalah artis klu dia buat ceramah kt mana2..∩__∩

Iha Zaliza said...

UAI memang osem kan kak.. beliau antara ulama yang memberi banyak kesan positif terhadap masyarakat.. :)

Mas Zull said...

assalamualaikum...UAI mmg terbaik la...:)

Hanif Idrus said...

SEorang yang berbakat dan berilmu.....

Hasri Anis said...

seorang ulama yang saya sangat kagumi ^_^

Mieza Jhaa K said...

Menjadi ustaz kesayangan muda mudi skrg...

Mieza Jhaa K said...

Ye...terbaeekkk ~>_<~

Mieza Jhaa K said...

Samalah kita.. *^▁^*

Mieza Jhaa K said...

Tahu perkembangn semasa dan minat muda mudi..

Ibu Lala said...

Hebat ustaz ni.

Mieza Jhaa K said...

Meme hebak kak..bygkan berpuluh ribu org dtg tiap kali dia buat ceramah kt mana? Org jauh2 plk tu..

Nurul Aini said...

Sukar gambar2 macam ini..penuh makna yang tersurat dan tersirat.

Mieza Jhaa K said...

Setiap gambar ada maksudkan...∩__∩

Remy hazza said...

nice pic !!!!!

Mieza Jhaa K said...

Credit to Ustaz Azhar..hehe