Thursday, 4 April 2013

Masih Lagi Bercuti..

Assalamualaikum

Hai readers.. Selamat pagi semua..

O'oo senyap saja blog saya sehari dua ni kan? Hehe..maklum laa sedang bercuti sekarang. Jadi tidak berkesempatan la nak update apa-apa entry lagi buat masa ni. Idea ada banyak mencurah-curah ni. Gambars pun ada berkeping-kepingan dan tidak sabar nak muncul di mata korang.

Tunggu-tunggu.. saya akan update pasal percutian bila dah balik ke kampung halaman. Untuk menghasilkan entry dengan ayat-ayat yang bagus saya memerlukan masa dan suasana yang relax. Sekarang masih lagi keponatan. Haa anda juga pasti terkejut kerana percutian saya kali ni ditemani oleh blogger famous amos yang bernama dot dot dot.. hehe..Sabar-sabar ok!

Sebelum tu nikamatilah gambar-gambar ini sambil minum kopi..













Ok,bye..


Thank you for reading my entry!

22 comments:

Bin Muhammad said...

Pastinya bercuti sakan dan shopping sakan ni...
Relaks Minda seketika...barulah boleh berbelog, OK...hehe

Iha Zaliza said...

Wau fotogenik sungguh akakku ini, hihi.. blogger famous amos tu pun kata kena tunggu entri lepas ni jugak baru dia bagitau.. bikin suspen la anda berdua ni, hehehe..

Seneorita Baharin said...

amboihhh posing sakannn kannn akak kte sorg neh, dah macam model iklan pulak..hihih :D
eh3 akak jumpa sapakah tu? xsabooo nak tau la :P hihi ^_____^

tenku butang said...

suka kaler kuning yea?

done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Hasri Anis said...

bercuti sakan la akak ^__^

~lama dah tak nyinggah kat sini >.<

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

amboi, comelnyaaaa dia berposing.. hehehe selamat bercuti ye... untunglah

Nurul Aini said...

hehehe..comel akak..rindunya nak komen blog akak..nak baca entry blog akak..yeah saya tahu siapakah blogger famous itu..kihkih.

Mieza Jhaa K said...

shoping sikit je...tengok banyak..
Ok jgk tu kan..kita relaxkan minda dulu..haha

Mieza Jhaa K said...

Eheh..minat gak posing2 ni..tu pn ada byk lagi gmbar macam model la pulak..eh malu nak letak dlm blog..haha..

haha...dah tak suspen pun Ihaa..

Mieza Jhaa K said...

Jadi model iklan tak berbayar minat sgt laa..Eh tu la.. siapa dah? akak pn dah lupa..haha

Mieza Jhaa K said...

weeee...kuning rasa yakin diri dan menyerlah..

ok,InsyaAllah..but skrg still on the go..haha

Mieza Jhaa K said...

Sakan la jugak..

~TU LA..Ehh rindu komen Hasri dah ni~

Mieza Jhaa K said...

Alahaii xcomel xcomel..memalu la pulak,,hihi.. untung? BEst jgk jarang2 bercuti kn..sambil jmpa kawan pulak..

Mieza Jhaa K said...

Alaa malunya..hehe.. Tunggu2..akak akan beroperasi hari Ahad maybe.. Dah tahu ek?? kikiki..

[PCL] said...

selamat bercuti ...bestnya !

Aku Penghibur said...

wahh shopping sakan yer.. seronoknye bercuti

Mieza Jhaa K said...

Tq2.. percutian kali ni sangat best..

Mieza Jhaa K said...

Paling seronok dapat jumpa Seneorita Baharin... Nanti nak jumpa Acik pulak

adzairdawati makdara said...

selamat bercutiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Remy hazza said...

bercuti sakan nampak......!

Mieza Jhaa K said...

Sekali sekala makk

Mieza Jhaa K said...

Harus la sakan...biar berbaloi...hehe