Tuesday, 9 April 2013

Traffik Naik Mendadak

Assalamualaikum

Sejak Maghrib semalam lagi saya dah pelik dengan temperature blog Mieza Jhaa K ni. Demam ke apa? Kejap-kejap 25 orang online..kejap-kejap 30 orang online.. Ramainya pengunjung malam ni!! Apekehel?? Biasa blog ni tak la ramai sangat pengunjung dalam satu-satu masa sekaligus.


Hmm..kenapa ek? Nak tahu sebab apa? Haaa sebab benda ni rupanya.. ABPBH 2013 Yang Seksi!



 Sebab tajuk je pun.. Isi biasa-biasa je kot. Hehe.. Kerana tajuk glemer blog dapat nama.



Jadi hasilnya tengoklah jumlah pageview saya tu.. 3 ribu lebih..mak oii! Jauh panggang dari api! Sebelum ni nak dapatkan 3 ribu lebih pengunjung tu saya memerlukan masa seminggu lebih la jugak. Hah.. suka-suka.. Syukur alhamdulillah dapat durian runtuh semalam gara-gara ABPBH.

~Tak sia-sia saya praktikkan nasihat En.Hanif Idrus dan HH~


Thank you for reading my entry!

33 comments:

Hasri Anis said...

Alhamdulillah ^_^
tahniah akak..

Hanif Idrus said...

Dah pandai main keyword....kikikii.
Tahniah yekkkk

Mieza Jhaa K said...

Baru pandai En.Hanif...terima kasih banyak membantu.. ^____^

Mieza Jhaa K said...

Syukur alhamdulillah...Terima kasih Hasri

Aku Penghibur said...

wahhh hebat!! tahniah

Bin Muhammad said...

Memang tinggi sahamnya... Sudah pandai ber SEO, keyword tu memang menarik pembaca. Tahniah! 3K view satu hari...lumayan!

Mieza Jhaa K said...

Memang lumayan you...pagi ni awal2 lagi dah mencecah 400...oh my...

Baru praktikkan slow2..hehe

Mieza Jhaa K said...

Huuu hebat-hebat.. Berdebar jugak ni..takut meletoppp blog ni karang..haha..TQ

Iha Zaliza said...

fuyoh tahniah la akak! terlopong mulut iha baca tadi.. harap entri2 lepas ni pun dapat pageviews tinggi jugak, baru ngetop ahkak kita ni :D

nabila biela said...

wah...terbaik=)

Mieza Jhaa K said...

Alaa... ni risau ni..jgn berharap tau..hahah akak baru belajar SEO

Mieza Jhaa K said...

Fuh terbeliak mata saya

[PCL] said...

wah..tahniah Mieza.., pcl tak ambil pot plk masa nih..., gunakan peluang yg ada..kena elert selalu...kan. tahniah tahniah..

Seneorita Baharin said...

perghhhh terbaekkk lah kak jhaa!! banyakk tu ^_________^ tahniah3! keep it up sis! heee

Mieza Jhaa K said...

Haa tu la..pasni kena jaga2..apa yg hot..update cepat2.. Tq2..

Mieza Jhaa K said...

Tu la..akak tgh pucat lagi ni...skrg pn dah mencecah seribu lebih pulak dah.. TQ3.. tp takut pulak..kot2 jadi kontroversi..hahaha

Haruno Hana 하나 said...

banyak tu :D tahniah2

Mieza Jhaa K said...

Eh..biasa biasa je..hehe..TQ2

najihahfara said...

wah betul2 mencanak tu hehe

Mieza Jhaa K said...

Mencanak-canak..skrg pn masih lagi mencanak ni..hehe

Raudzah Zahari said...

Tahniah Mieza..bukan senang nak dapat page view banyak ni dalam satu hari...so dah tau trick..lepas ni sure hari-hari 3 ribu..lumayan gitu..he..he

Hatimi Tahirruddin said...

wah tahniah...tak sia2 buat entri tu...hehe

waddah jannah said...

wau,, x dpt nk ckp apa2., memang awesome,,

Mieza Jhaa K said...

Tu la.. biasanya seminggu jgk baru dpt... insyaAllah..

Mieza Jhaa K said...

TU la..nasib2...

Mieza Jhaa K said...

Akak pun terkedu.. hehe

fadh leyanie said...

feh ! meletops gitu...:P

Mieza Jhaa K said...

Fehh!! Mak Nujum kemana u selama ni??

Remy hazza said...

wow!!!! tahniah......
sesekali kan........ tak siapa sangka........

Mieza Jhaa K said...

Untuk pertama kalinya..hope ada lagi pasni..kihkih

Nurul Aini said...

hehe..biasanya kalau isu-isu semasa ni memang mendadak trafik ke blog kita. Tahniah ye kak. ^______^

Mieza Jhaa K said...

Tu la..akak xpernh buat tajuk macam ni sblm ni..xambik tahu pn..tiba2 je teringin..hehe

BUNDA a.k.a KN said...

kira ok dah tu...Alhamdulillah...