Saturday, 2 March 2013

Abah dah meninggal..

Assalamualaikum

I'M BACK! hahaha excited plak hari ni kan?

Wuuuu sedey sedey!
Pagi ni belek surat khabar terlihat tajuk yang memilukan ni.. Tengok tajuk pun nak terkeluar air mata dah. Terpaksa tunggu beberapa ketika untuk menahan air mata dan menenangkan hati yang manja ni. Nampak ganaz tapi jiwa..hmm

Apa pun TAKZIAH diucapkan kepada keluarga mangsa. Semoga tabah menghadapi dugaan ni terutamanya isteri yang sedang mengandung 2 bulan. Al-Fatihah.

*Sebak..


Tq 4 reading my entry!

14 comments:

Seneorita Baharin said...

huhu, sedih jgk bca berita neh..takziah buat family arwah..

Nurul Aini said...

Saya baca dekat blog apit tadi..Ya Allah, sedih sangat kak..tak tahu nak cakap apa..kesian sungguh pada isteri dan anak-anaknya.

Nurul Aini said...

Lupa nak cakap dekat akak..saya nak copy gambar tu ye, nanti saya beri kredit. terima kasih kak. ^__^

Mieza Jhaa K said...

Ok2..beres aje dong..hehe

Mieza Jhaa K said...

Akak xboleh baca.. sebak..tgk yg mana penting je..hehe akak ni jenis manjo skettt

Mieza Jhaa K said...

Klu akak duk tempat isteri arwah xtau la bleh terima ke tak

Yumida Huda said...

aah..since semalam..mood pun still sedih bila bc berita ni semalam...
al-fatihah utk arwah
moga kelurga yg terlibat dlm insiden tu tabah menghadapi dugaanNya
done follow

Mieza Jhaa K said...

Hope isteri mangsa dapat terima dgn tabah hati...haarrkk? Oh seyes? Terima kasih byk2 dik..suka sangat

Amirul Ramli said...

Terkejut pulak tengok tajuk post akak tadi. huhu. Abah sy meninggal masa sy darjah 5. Tapi sampai sekarang masih lagi harap ade seorang abah yg dapat bagi nasihat dan sokongan bila sy perlukan.. Macam mane pon takdir tuhan kan, mesti ada kebaikan utk kita terhadap apa pun yang berlaku. :-)

Mieza Jhaa K said...

Sengaja buat korang terkejut..hehe..ye betol tu..semoga adik lebih berdikari walaupun ketiadaan bapa.. selalu lah berdoa utk abah ye dik.. sedih la pulak akak ni..

Ibu Lala said...

Mmg sebak baca ni. Tak boleh nk bygkan perasaan si isteri. Kesian tgk muka anak anak.

Aku Penghibur said...

sedih bace nie ... ermm semoga arwah di kalangan orang beriman

Mieza Jhaa K said...

Sy suka terbayang yg bukan2 pasal diri sndri..tu yg cepat mengalir air paip tu..

Mieza Jhaa K said...

AlFatihah utk arwah..