Sunday, 24 March 2013

My Activities Today

Assalamualaikum to all muslim readers.. And good afternoon allzz

Adoi balik dari joging entah kenapa jadi pusing-pusing. Hmm maybe tak cukup air lagi plus cuaca amat panas walaupun baru pukul 8.30 pagi. Owh sensitifnya wahai puteri lilin.

Jadi sekarang melepak saja depan laptop.. Hari ni hajatnya nak luangkan sedikit masa untuk para blogger yang dah datang kesini..

So, today

- Blogwalking ke SEMUA blog yang dah datang mengomen..
- Lihat-lihat..baca-baca.. dan komen..
- Tinggal jejak kat cbox.. dan
- FOLLOW MOLLOW!!!!!

Suka latuuu...ha jadi rajin-rajin la komen kat blog ni ye.. because saya ni pemurah orangnya (eheh). Dan sorry kepada blog yang dah lama bertandang or ajak saya ke blog anda, namun saya tak kunjung tiba. Maybe, terlepas pandang. Cori cori cupke cupke..


Terima kasih sudi baca dan persilakan komen :) (senyum manisss)

12 comments:

Aku Penghibur said...

wahhh untung la blog blog yang di datang di blogger femes nie aka Lisa Surihani

Mieza Jhaa K said...

Hahahaa.. Tengoh usha2 blog Acik ni.. Lupa dah lama follow rupanya..

~terharu pulak baca komen Hasri kat blog Acik tu..

krole said...

huhuhu awak mmg bek hati hihihi...cori2 cupke2...so jom terbang2

Seneorita Baharin said...

amboiih akak walking sakan eyh, ihihihi.. :D nak join boleh? hikss

Hanif Idrus said...

Blogwalking seharian yek.......

Mieza Jhaa K said...

Tungguuu akan saya terbang ke sana...

Mieza Jhaa K said...

Boleh boleh.. jom kita....

Mieza Jhaa K said...

Jap lg smpai la rumah en.Hanif Idrus..

Hasri Anis said...

wah.. jalan2 keliling dunia blog ^_^

Mieza Jhaa K said...

Hasri orang first tadi,,hihi

Ibu Lala said...

jalan jalan cari makan. meh la datang sini...

Mieza Jhaa K said...

Sy akan pergi lagi insyaAllah..