Thursday, 5 September 2013

Kerja kosong..hanya di rumah!Kerja kosong dan duit..sapa yang taknak zaman sekarang ni? Ramai yang memerlukan kerja SAMPINGAN dan duit, lagi-lagi selepas barangan keperluan naik harga pulak ni. Kalau setakat kerja tapi gaji RM2000 ke bawah memang tak mencukupi bagaikan kais pagi makan petang la jugak.

Lagi-lagi orang yang hidup kat Dungun dan Paka macam saya ni, belanja dalam rumah saja dah mencecah RM3500. Tu belum ada anak lagi.

Kepada sesiapa yang berada dalam dilema tu jenguk-jenguklah www.jobdirumah.com ni kot-kot berkenan. Kalau ada masa, memang boleh buat duit. Lagi-lagi kakak-kakak abang-abang yang kerjanya duduk dalam office sambil melayari internet tu. Daripada buang masa layan facebook dan blog, ada baiknya juga layan JOBDIRUMAH.COM

Mengenai Jobdirumah.com:

JOBDIRUMAH.COM merupakan penyedia khidmat latihan asas dan sumber pekerjaan alternatif pada yang berminat. Perkhidmatan yang disediakan adalah panduan dalam bentuk penerangan bertulis dan video tutorial tentang bagaimana, cara apa, dan di mana hendak mencari kerja di rumah dari sumber - sumber yang betul.

Untuk kemudahan ahli, JOBDIRUMAH.COM akan menolong mencari kekosongan baru dan dikemas kini ke laman web setiap hari secara percuma. Jika ada kerja yang ahli fikirkan sesuai dgn kemahiran, ahli boleh buat permohonan kepada majikan.


PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Ramai dah blogger yang menyertai JOBDIRUMAH.COM ni. Kalau tak percaya tanyalah blogger Hasrul Hassan. Beliau baru je mendapat komisen Jobdirumah ke 18! Siapa tak kenal beliau? Orang banyak income dari blog pun join, kita masih nak tengok saja? 

~Gunakan Internet Ke Arah Aktiviti Yang Bermanfaat Dan Menguntungkan~


Maklumat lanjut sila ke website di bawah: Tekan banner

No comments: