Thursday, 18 December 2014

GIVEAWAY 2 YEAR BLOG TENGKUBUTANG


Assalamualaikum.. haha..akhirnya berjaya jugak join giveaway Tengku Butang kita ni walaupum rasa macam dah bertahun tahun tahun tak join permainan blogger ni. Terus menyepi sejak berkawan rapat dengan tepung dan telor. Kikiki..

Namun pelawaan Tengku Butang memang tak dapat ditolak. Teringin nak mencuba nasib.. manalah tahukan kot bernasib baik kali ni.. Walaupun 1 dalam 10 kali je saya bernasib baik. Hai Tengku Butang.. pertimbangkan hajat saya tu ye..haha

Giveaway ni sempena ulangtahun ke-2 blog Tengku Butang. Tahniah ye..semoga semangat berblog Tengku Butang sentiasa kukuh.. tak macam saya ni ha..kejap rajin kejap senyap kejap menyepi.. adoii susah-susah. EHhh Ulangtahun blog saya pulak bila ye? Yang ke berapa tahun yee?? Alamakk! Lupa dah ler..

7 comments:

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

salam,,singgh cn
http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/12/giveaway-2-year-blog-tengkubutang.html

Munirah Ezzaty said...

Assalamualaikum... Dari Segmen yang sama : ) http://mun-rah.blogspot.com/2014/12/giveaway-2-year-blog-tengkubutang.html
Follow me Back! Done follow you :) Tq

Bin Muhammad said...

Semoga berjaya dan bertuah ya!

p/s: Tempat Mieza OK ka? Tak banjir kan...

sha dhira said...

Singgah dari segmen sama, Good Luck!
Giveaway 2 Year Blog Tengkubutang
Jemput singgah entry shad, Jom Aktifkan Mykad

#PRAYFORMANGSABANJIR #PRAYFORMALAYSIA

PeRdU cINta said...

Good luck mieza..insyaAllah andai rezeki..

fadhil eda said...

singgah sini

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/12/giveaway-2-year-tengkubutang.html

fadhil eda said...

singgah sini

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/12/giveaway-2-year-tengkubutang.html