Thursday, 28 March 2013

Pencarian Bloglist Fizgraphic Bulan April

Assalamualaikum

Haha inilah sesuatu yang ditunggu-tunggu iaitu segmen pencarian bloglist dari Fizgraphic. Kalau tak tercalon memang kena la budak Apit nih..haha




Haa dak Apit, Sebab apa akak nak sangat tersenarai ni? Sebab Apit dah lama jadi blogger pujaan akak sebenarnya. Cuma jenis silent reader je kot. Fanpage Apit pun dah lama akak like you know. Yang selalu komen-komen kat FB tu bukankah nama Mieza Jhaa K?? Hahaha..  Dan yang pasti  tak lama lagi hajatnya nak tempah kad yang akak dah berkenan tu. Memang kelas la bisnes kad rekaan Apit tu.. Lama dah tercari-cari rekaan yang menepati citarasa..

Kekuatan blog ni boleh tengok sendiri..atau adakah Apit tak pernah datang sini? hihi.. Akak biasa post entry 2 atau 3 sehari. Hope lepas ni rajin-rajin la Apit datang blog akak ni.. Banyak info-info menarik yang nak dikongsikan tau..

~Semoga terpilih~ Peaceee :)

*Cantik gak ada banner berkelip-kelip kt blog

12 comments:

Bin Muhammad said...

Semoga berjaya!...Tak cukup bodek tu, tambah lagi...hehe

Mieza Jhaa K said...

Tu la...rasa macam xcukup jgk nih...nk tambah sket lagi kot..haha

Seneorita Baharin said...

Good luck akak syg! ^________^

Hasri Anis said...

selamat bersegmen ye akak ^^

zana fahmi said...

Selamat bersegmen juga dari Sabah..

Mieza Jhaa K said...

Hope terpilih laa..hihi...best plk promote diri sendiri..

Mieza Jhaa K said...

Terima kasih Dik Hasri

Mieza Jhaa K said...

Wauu pengunjung jauh ni..thanks...selamat datang ke blog sy..

Nurul Aini said...

hehe..comel je bodek akak..semoga berjaya kak. ^___^


P/s: rindu sangat2 nak komen blog akak..hihi.

Remy hazza said...

all the best !!!!

Mieza Jhaa K said...

Terima kasih dik Aini...

Tu la..kemana Aini menyepi lama ek..∩__∩

Mieza Jhaa K said...

Thank you remy..